Genel Güncel Siyaset SonDakika

Mehmet Altınöz “Biz Erbakan Hocamızın Gölgesinde Büyüdük”

24 Mart Pazar günü Büyük İstanbul Mitinginde konuşan Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz seçim döneminde vatandaşlarla yaptığı sohbetleri anlattı. Ülkenin asıl derdinin ekonomik geçim olduğundan..

Mehmet Altınöz “Biz Erbakan Hocamızın Gölgesinde Büyüdük”

24 Mart Pazar günü Büyük İstanbul Mitinginde konuşan Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz seçim döneminde vatandaşlarla yaptığı sohbetleri anlattı. Ülkenin asıl derdinin ekonomik geçim olduğundan bahseden Altınöz, bu sıkıntıları kabullenip çare bulmak yerine Yeniden Refah Partisi ile uğraştığını belirtti.

yeniden refah

Mehmet Altınöz konuşmalarına şöyle devam etti. “Biz Erbakan hocamız gibi size sesleniyoruz. Hadi oradan diyoruz Hadi oradan biz Türkiye’nin en güçlü teşkilatına sahibiz. Biz son 6 ay içerisinde üye sayısını artıran dünyanın en hızlı büyüyen partisiyiz. Rekorlar kitabına gireceğiz. Yine bir rekor kıracağız ne zaman kıracağız o rekoru 31 Mart akşamı sandıklardan yeniden Refah Partisi’nin oyları bir volkan gibi bir yanardağ gibi patladığı zaman yine bir rekor kıracağız inşallah. 31 Mart akşamı dünyanın bütün ajansları haber ajansları, bütün kameralar bizim partimizi seyredecekler. O kameraların hepsi Ankara’da yeniden Refah Partisi genel merkezinin önünde konuşlanacak. Onlar da bir sürpriz bekliyorlar.  Neyin sürprizini bekliyorlar? İnşallah 31 Mart akşamı Türkiye’de yerel seçim en çok belediyeyi kazanan yeniden Refah Partisi görmek istiyorlar.

TRT’ci kardeşim kaseti koydun mu?

Yıllar önce Erbakan Hocanın Mecliste TRT’yi eleştirdiği gibi Altınöz’de İstanbul’da TRT’yi eleştirdi ve Yeniden Refah Partisinin haberlerine yayınlarında yer vermediğini söyledi. Kendilerinin en önemli projelerinin İstanbul’da ve tüm Türkiye’de ahlaklı belediyecilik olduğunu vurgulayan Altınöz “Ahlaklı belediyeciliği tekrar Hem İstanbul’da hem de Türkiye’nin illerinde Büyük şehirlerde ilçelerde beldelerde hayata geçireceğiz” dedi.

Konuşmasının devamında “Ahlaklı belediyecilik diyoruz. Çünkü ahlaklı belediyecilikte yolsuzluk olmaz. Ahlaklı belediyecilikte hırsızlık olmaz. Ahlaklı belediyecilikte torpil olmaz. Ahlaklı belediyecilikte rüşvet olmaz, şatafat olmaz. İşte bunun için ahlaklı belediyecilik istiyoruz. Bunu da ancak biz yaparız inşallah. 1 Nisan’da İstanbul devir teslim töreni var. İstanbul’un mahsun öksüz yetim şartlarından çıkaracağız. İstanbul’u hak ettiği yere çıkartacağız. İnşallah İstanbul dünyanın en güzel memleketi Efendimiz S.A.S in övgüsüne Mahsar olmuş, işte biz de o övgüden yola çıkarak bu şehre hizmet etmeyi bir ibadet olarak görüyoruz. Bu Şehrin şehremin olarak İnşallah 1 Nisan itibariyle Belediye Başkanı olarak buradan tüm istanbullulara sesleniyorum İlk yapacağımız iş; aç ve açıkta kalmayacak şekilde tüm vatandaşlarımızın konforunu saadet ve selametini sağlamak olacak.” dedi.

yeniden refah

Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz İstanbul’ da Milli Görüş belediyeciliğini yeniden hayata geçireceğini ifade etti. Ayrıca 2028 den önce muhtemelen erken seçim olacağını ve Dr. Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL