Genel Güncel Siyaset SonDakika

İttifak yok Yeniden Refah Var

İl teşkilatın da yapılan programda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Filtekin Şen, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakı ve Çerkezköy 1. sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Burak Çapkın konuşmalar yaptı…

İttifak yok Yeniden Refah Var

İl teşkilatın da yapılan programda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Filtekin Şen, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakı ve Çerkezköy 1. sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Burak Çapkın konuşmalar yaptı.

İl teşkilatı adına açıklamalarda bulunan Tekirdağ İl Ar-Ge Başkanı ve Çerkezköy 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Burak Çapkın, “ Çerkezköy’de Mehmet Çakı ile yerel seçimlerde müstakil olarak yarışacağız. İttifak yok Yeniden Refah var. Ülkemiz genelinde, adaylarımıza ahlaksız tekliflerde bulunulsa da, tehditler savrulsa da, pankartlarımız yırtılsa da, seçim araçlarımız kurşunlasa da, her türlü yıldırma, sindirme çabaları içerisine girilse de herkes müsterih olsun ki biz bu yoldan dönmeyeceğiz” dedi.

 

Çerkezköy Belediye Başkan adayı Mehmet Çakı pazar günü ilçe teşkilatında yapılan programda 31 Mart ta yapılacak yerel seçimleri önemsediklerini belirtti ve 2028 yılında Yeniden Refah Partisi hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Türkiye’de iktidar olacak en büyük parti adaylarından biridir. Dr. Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı yapabilmek için gayret edeceğiz” dedi. 

 

 

Yeniden Refah Partisinin hiçbir ittifakta olmadığını kaydeden Yeniden Refah Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Filtekin Şen, “ Bunu ifade etmemizin sebebi 3-4 tane belediye başkan adayımızın adaylıktan çekilmesi için hile ve dalaverelerle belediye başkan adaylarımızı bıktırma metodu uygulanmıştır. Biz yılmayacağız. Bizim önceliğimiz ahlaklı belediyeciliği ve projelerimizi halkımıza anlatabilmek. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak Çerkezköy’de belediye başkanlığına adayız, talibiz. Allah’ın izniyle Tekirdağ’ın 11 ilçesinde de kazanmak mücadele edeceğiz” dedi. 

 

Programda Burak Çapkın konuştu

Programda il teşkilatı adına açıklamada bulunan Tekirdağ İl Ar-Ge Başkanı ve Çerkezköy 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Burak Çapkın,” En zor zamanlarda sorumluluk üstlenen, milletini canından aziz bilen kadrolarımız bu tarihi dönemeçte yeni bir çözüm için, Çerkezköy’e Yeniden Refah getirmek için ayağa kalkmıştır. Emin olun ki, yolculuğuna ahlak üzerine başlayanlar, yoldaki engellere aldırış etmeden bugün de azim ve kararlılıkla yürümektedirler. Şimdi, milletimizin 1989 ve 1994 yıllarından dün gibi hatırlayacağı belediyecilik ile Çerkezköy halkını yeniden buluşturmanın vakti geldi.  Çerkezköy’de kendi adaylarıyla, hiçbir ittifaka dahil olmadan, seçimlere müstakil olarak katılacağız. Partimiz, Tekirdağ’da birçok ilçemiz dahil olmak üzere fazlasıyla yıldırma ve sindirme girişimine maruz bırakıldı. Çerkezköy’de de herkesin malumu olduğu gibi eski belediye başkan adayımız son dakika istifa ederek 8. sıra Meclis Üyesi adayı olarak AK Parti saflarına katıldı. Bu konuyla alakalı aydınlatılması gereken meselelerin olduğuna inanıyoruz. Bazı soruların cevaplanması gerektiğini düşünüyoruz.

İlk olarak, partimizden istifa eden eski belediye başkan adayımız bizlere tehdit edildiğini söylüyordu, her türlü tehditlere rağmen bu davada mücadele edeceğine de söz veriyordu. Şimdi tehditlere boyun mu eğdi yoksa taraf değiştirmesinin altında yatan başka bir sebep mi var?

Sözde, listelerde anlaşmazlık olduğu için istifa eden eski adayımızı bizzat arayıp listelerde sorun olmadığını ve sıralamayı kendi tasarrufuna bıraktığımızı bildirmeme rağmen istifa etti. Sebep liste değil miydi?

İttifak yok Yeniden Refah var

 

Çapkın, Çerkezköy’de Mehmet Çakı ile yerel seçimlerde müstakil olarak yarışacaklarını ifade ederek, “ İttifak yok Yeniden Refah var. Ülkemiz genelinde, adaylarımıza ahlaksız tekliflerde bulunulsa da, tehditler savrulsa da, pankartlarımız yırtılsa da, seçim araçlarımız kurşunlasa da, her türlü yıldırma, sindirme çabaları içerisine girilse de herkes müsterih olsun ki biz bu yoldan dönmeyeceğiz. Şimdi kahvemizi yudumlama tiyatroyu izleme vaktidir” dedi. Konuşmaların ardından partililer Cumhuriyet Meydanında partinin standının açılışını gerçekleştirdi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL